kurgan 2011.03.04. 03:08

Magyarviasz

Emberek, segítsünk szegény Semjén Zsoltnak! Az alábbi videóban ugyanis a magyar miniszterelnök-helyettes rengeteg súlyos, megoldásra váró problémát vet fel. Ráadásul azt állítja, hogy 2010 óta igyekszik elérni bennünket, tehát az is elképzelhető, hogy már jó egy éve próbálkozott feltölteni a videót a youtube-ra, és létrehozni egy nyomorult facebook oldalt. (Karika: videó erős idegzetűeknek, remélhetőleg a médiahatóság figyelmét is felkeltette). 

Tehát be kell tölteni szerinte a "magyar tereket", ezenfelül pedig egyesülhetünk közjogi értelemben - is. Azt, hogy ezen kívül még hogyan, azt nem részletezi Semjén, (gondolom jó keresztényi módon, heteroszexuálisan). Mindenesetre küldjetek neki képet és videót, mert csak így lehetünk sikeresek, és csak így maradhatunk meg magyarnak. Ilyen nemzeti vizespólós képek is jöhetnek (merthogy ezt itt a Semjén által propagált NemzetHáló facebook oldalról szedtem le).

Itt magyar legények magyar vizet öntenek magyar lányra, de magyar! Akarom mondani: de jó. 

Aki pedig azt hitte, hogy magyarnak lenni csak afféle adminisztratív állapot, az jobb ha tudja, hogy kurva nagyot téved, mert magyarnak lenni MAGA AZ ÉLET. Semjén szerint. Ezért kell ezzel az élettel nekünk megtölteni azokat a bizonyos "magyar tereket", főleg mert mi ismerjük a webkettőt. Úgyhogy ipadra fel, és ki a térre emberek! Ott kell webkettőzni, mintha azt üzenné a miniszterelnök-helyettes. A magyar kormány azért hozta létre ezt a facebook oldalt, hogy tudjuk tartani egymással a kapcsolatot. Mi is lenne velünk enélkül, hát belepusztulnánk az onlájn magyartalan remeteségbe azt hiszem, de most itt a NemzetHáló, (így egyben írva, ez egy új szó), "a világ magyar fiatalságának új találkozóhelye," amely oldalnak január 26-i létrehozása óta 1081 tagja van, hát mondjuk nem egy alma, az hétszentség. Úgy fest tényleg muszáj lesz segíteni Semjénnek, mert bár arra kéri a magyar ifjúságot, hogy szóljanak neki eseményekről, az "events" rovat tanúsága szerint nem történt semmi január vége óta a világ magyar ifjúságával. Bár az üzenőfalon szerepel néhány esemény, úgymint Terror Háza kiállítás, meg interjú a legidősebb magyarral, plusz gyakran hirdeti magát az 56-osok terén álló emlékművet lebontani vágyó facebook-csoport..

 Semjén azt is mondja, hogy ezen az oldalon keresztül a kormány is tájékoztatni fog "hírekről, az országot és nemzetet érintő dolgokról", ezek szerint olyan túl sok minden nem érinti. Ráadásul elég gyanús egy bizonyos Nemzeti regiszter emlegetése Semjén részéről, ami úgy látszik, hogy egy létező valami, de úgy néz ki, hogy ez egy kutatókat tömörítő rendszer. Semjén erről a videó tanúsága szerint mintha semmit sem tudna, hiszen azt mondja, ötleteket vár arra vonatkozólag, "mit szeretnétek látni a magyar regiszterben". A kutatók ennek talán annyira nem örülnek.

Hajrá, emberek, találjuk ki Semjénnek, hogy milyen legyen a magyarság 10, 20 év múlva, mert ezt kérdezi. Hát milyen is legyen, hm, na, megvan: legyen magyar! Mondjuk beszéljünk magyarul. Jobb ötlet, valaki? És esetleg van valakinek nagyobb terve küldetésre mint Semjénnek: magyarnak maradni? Vagy ez tényleg olyan rohadt nehéz, csak biztosan megint nekem nem tűnt fel eddig, hogy az? Megvan: találjuk fel a magyarviaszt! Semjén már jó úton halad.

A bejegyzés trackback címe:

https://hornazem.blog.hu/api/trackback/id/tr132708822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maisie MacKenzie 2011.03.04. 13:27:13

A mi küldetésünk, hogy megmaradjunk magyarnak!"

Biztos? Nem érzek itt semmiféle küldetést, tök természetes állapot, hogy magyarok vagyunk.

Esetleg ami beárnyékolhatja, az a cigány többség réme, de nem hiszem, hogy Semjén erre gondolt, mert ő cigányokat is magyarnak veszi. (Vagy nem?)

Vagy az izraeli befektetőktől félti a magyarságot? Vagy az amerikai tömegkultúrától?

Esetleg az iszlám terrorizmustól?

gaba45 2011.03.06. 14:53:12

........grrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!

Stirlitz_the_spy 2011.03.06. 19:10:22

most találtam rá erre a posztra, s igazán nem értem az indulatát.

elovastam egy-két kormányt anyázó, gúnyoló írását, s nem értem, mi a gondja a bloggernek azzal, hogy a kormány (vagy a Fidesz vagy Orbán Viktor vagy Semjén Zsolt) egységes nemzetről beszél, s igyekszik a Kárpát-medencében erőt adni, a kedvezőtlen mutatókat megfordítani. Persze, igaza van, nem a mai web2-es fiatalok nyelvén szól, túl pápista, de a cél... vagy nem számít?

Nem értem. Különösen annak a "nemzetpolitikának" a fényében, amely 2002 és 2010 között működött, vö. december 1-jei koccintás, szégyenteljes december 5-ei népszavazás, Fico gyarmati gyurcsány-alázása, 23 millió román meg minden.

Szóval ha lenne kedves a blogger úr (?:) megosztani velem a miértet, megköszönném.

Tisztelettel:

Stirlitz.

dr. emmett brown 2011.03.07. 09:28:47

@Stirlitz_the_spy:
Nem tisztem a blogger úr nevében válaszolni, nem is válaszolok, inkább kérdeznék:

Mi lenne, ha a jelenlegi kormányt és annak intézkedéseit önmagában szemlélnénk, mert ez az állandó hasonlítgatás és viszonyítgatás az előző időszakhoz éppenséggel nem kedvez a józan megítélésnek. Jó, persze, elkerülhetetlenül hasonlítunk és viszonyítunk, de ne azért legyen az egyik jó, mert a másik rossz volt, a világ nem ilyen kétpólusú.

Sztem a "december 1-jei koccintás, szégyenteljes december 5-ei népszavazás, Fico gyarmati gyurcsány-alázása, 23 millió román meg minden" nem érv a Fidesz mellett, legyenek önmaguk okán jók.

kurgan 2011.03.29. 09:29:40

mellé..
az hogy a bummsk blogrollban megjelenik a blog, az ő dolguk. én nem kértem erre senkit. megjelenik ott még egy csomó más blog is.
számítottam a magadfajta identitáskutató trollok megjelenésére, további jó találgatást.. már ha az írásokhoz nincs mondanivalód.

Polykova 2011.03.29. 21:19:25

mellé :D.... dehogy mellé
süti beállítások módosítása